Hebt u een 100% elektrische, hybride of plug-in hybride auto? Als u hem bij AG verzekert, geniet u heel wat voordelen!

 

Hebt u een 100% elektrische, hybride of plug-in hybride auto? Als u hem bij AG verzekert, geniet u heel wat voordelen!

De automarkt evolueert snel en fabrikanten bieden meer en meer 100% elektrische, hybride of plug-in hybride auto’s aan. Wil u er ook een aanschaffen? Net als voor een klassieke wagen bent u verplicht een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) af te sluiten.

Goed nieuws: als u uw auto verzekert bij AG, profiteert u van heel wat mooie voordelen!

10% korting op uw verzekering BA Auto

Gaat het om een 100% elektrische, hybride of plug-in hybride wagen? Als u een verzekering BA Auto afsluit bij AG, krijgt u tijdens de hele looptijd van uw contract 10% korting op uw premie. Bovendien kan u dit voordeel combineren met andere kortingen:

  • AG KmBonus: tot 15% korting op de premie BA Auto, maar ook op Top Omnium en Top Occasium: hoe minder u rijdt, hoe minder u betaalt!
  • Voordeel van rijhulpsystemen: 10% korting op uw premie BA Auto en op de waarborg Materiële Schade als uw auto is uitgerust met ten minste twee rijhulpsystemen.
  • Hoe meer contracten, hoe meer voordelen voor onze trouwe klanten: als u al een verzekering Top Woning hebt bij AG en ook kiest voor een autoverzekering vóór 30.06.2022, dan krijgt u een jaar lang 10% + 5% korting op uw premie van Top Woning.

Gratis laadkaart met een budget van 25 euro

Sluit u naast uw verzekering BA Auto voor uw 100% elektrische, hybride of plug-in hybride auto ook een contract Top Bijstand of Top Mobility & Travel Assist af? Dan krijgt u een gratis Mobiflow-laadpas, met 25 euro erop. Met deze kaart kan u uw auto opladen aan meer dan 120.000 laadpalen in heel Europa en aan 90% van de openbare laadpalen in België.

Interesse? Neem contact met ons op voor een persoonlijke, vrijblijvende offerte.